Berichten per auteur

 1. 13 februari 2024

  NVR Next interviewt: Edith Waenink

  In het kader van jonge rentmeesters onder de 35 is onlangs Edith Waenink door NVR Next geïnterviewd. Wat drijft deze young professional en waar loopt zij zoal tegenaan?

  Lees meer

 2. 11 januari 2024

  Vacature Team- en Eventmedewerker

  Mooie startfunctie bij bloeiende vereniging!

  Lees meer

 3. 22 december 2023

  Nieuwe leergang tot Rentmeester NVR gelanceerd

  De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) hebben een nieuwe leergang ontwikkeld om professionals op te leiden voor de grote ruimtelijke opgaven waar Nederland voor staat, in het bijzonder de transities in het landelijk gebied. De leergang is bedoeld voor deelnemers die al een hbo- of wo opleiding hebben afgerond en rentmeester willen worden.

  Lees meer

 4. 7 december 2023

  College Tour met minister Van der Wal

  ‘Natuur en boerenland gaan hand in hand’ Op maandag 27 november jl. was demissionair minister voor Natuur en Stikstof, mevrouw Christianne van der Wal op bezoek bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL).

  Lees meer

 5. 24 november 2023

  Nieuw! Modulaire Leergang Rentmeester NVR: voor vastgoedprofessionals die werk willen maken van een toekomstbestendige leefomgeving.

  Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences Afdeling Bos en Natuurbeheer en de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters NVR hebben de handen ineen geslagen en een nieuwe leergang ontwikkeld. 9 februari 2024 start de Modulaire Leergang Rentmeester NVR!

  Lees meer

 6. 21 november 2023

  Een zeer geslaagd NVR Next Event!

  Zegevieren met manieren! Op maandag 20 november vond het zeer geslaagde NVR Next Event plaats op een familielandgoed nabij Utrecht.

  Lees meer

 7. 20 november 2023

  Rentmeesters NVR behouden mogelijkheid tot zoeken op naam in openbare registers!

  Zoals in onze vorige nieuwsbrief al aangekondigd werkt het Kadaster aan beperkingen in de toegang tot registers, die de dagelijkse praktijk van onze beroepgroep raken. Reden voor de NVR om maximaal op te komen voor de belangen van onze leden en met succes. In deze korte update de stand van zaken, waarbij op zeer korte termijn al zaken veranderen.

  Lees meer

 8. 20 november 2023

  NVR Next interviewt: Wouter Jannink

  In het kader van jonge rentmeesters onder de 35 is onlangs Wouter Jannink door NVR Next geïnterviewd. Wat drijft deze young professional en waar loopt hij zoal tegenaan?

  Lees meer

 9. 13 november 2023

  Benoeming Pietie Bakker als nieuw bestuurslid NVR

  Afgelopen vrijdag 10 november vond onze ALV plaats. Tijdens deze drukbezochte bijeenkomst waren de aanwezige leden getuige van de benoeming van een nieuw bestuurslid.

  Lees meer

 10. 3 november 2023

  26 Rentmeesters NVR beëdigd

  Op woensdag 1 november jl. vond de jaarlijkse beëdiging van nieuwe leden plaats in Kasteel Groeneveld in Baarn.

  Lees meer

Sluiten