Berichten per auteur

 1. 28 september 2023

  Ron van der Jagt nieuwe directeur NVR

  Met ingang van 1 oktober 2023 is Ron van der Jagt de nieuwe directeur van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters NVR.

  Lees meer

 2. 25 september 2023

  Gezocht: deelnemers Werkgroep Vastgoedmanagementovereenkomst ROZ

  Profiel deelnemer Werkgroep Vastgoedmanagementovereenkomst ROZ

  Lees meer

 3. 18 juli 2023

  Themadag Landelijk Vastgoed genomineerd voor Mestreechter Geis Award 2023!

  Jaarlijks reikt opleidingsinstituut KPE de Mestreechter Geis Award uit aan die organisatie binnen de bouw-, infra- en vastgoedbranche die op een innovatieve en persoonsgerichte wijze opleidingen, trainingen en cursussen initieert en ontwikkelt voor haar medewerkers of leden.

  Lees meer

 4. 17 juli 2023

  Kim Honders per 1 juni jl. Communicatie & Community Manager

  Per 1 juni jl. vervult Kim Honders de functie van Communicatie & Community Manager. 

  Lees meer

 5. 17 juli 2023

  Blog: Ja, maar zó bedoelde ik het niet!

  Door Helga van Silfhout (externe vertrouwenspersoon NVR)

  Lees meer

 6. 10 juli 2023

  Vacature Directeur NVR

  De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters NVR is dé beroepsvereniging voor ruim 550 vastgoedprofessionals/Rentmeesters NVR. Een ondernemende organisatie, die voortdurend werkt aan de kwaliteit van de Rentmeesters NVR en van de leefomgeving in Nederland. Met een keurmerk, permanente educatie en een grote afwisseling aan activiteiten voor de leden. Rentmeesters NVR staan voor een grote uitdaging om de transitie van het landelijk gebied in goede banen te leiden.

  Lees meer

 7. 3 juli 2023

  'Op pad met Vitruvius' door Madelien Kindt (aspirant rentmeester NVR)

  Vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties was Madelien Kindt, aspirant rentmeester NVR en werkzaam bij Klement Rentmeesters, uitgenodigd om een 3-daagse wandeltocht (31 mei t/m 2 juni) te lopen samen met een delegatie beleidsmakers, onderzoekers en experts rondom het thema ruimtelijke kwaliteit. Een actueel en zeker een soms beladen thema. Immers, alle opgaven waar we nu voor staan vragen ruimte.

  Lees meer

 8. 26 juni 2023

  Campagne ‘Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!’, hoe nu verder?

  Vanaf vandaag is de website www.rentmeesterworden.nl aangepast naar een compleet campagneplatform. De oplettende lezer kende deze website al van het Studentevent dat we in 2022 en 2023 hebben georganiseerd. Naast de campagnefilmpjes vind je hier ook interviews met in totaal 7 Rentmeesters NVR. De komende weken plaatsen we de filmpjes en interviews op LinkedIn en Twitter.  

  Lees meer

 9. 23 juni 2023

  NVR Jaarverslag 2022

  Tijdens de ALV van 9 juni jl. is het NVR Jaarverslag 2022 gepresenteerd, voortkomend uit het project Circulaire Delta.

  Lees meer

 10. 19 juni 2023

  Campagne ‘Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!’ op 9 juni van start gegaan!

  Op 9 juni jl. vond op de Algemene Ledenvergadering de première van onze campagne 'Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!' plaats. De 3 filmpjes met in de hoofdrollen de NVR-leden Hanny Karzijn-Brouwer, Daniël van Soest en Pierre van der Spek werden met luid applaus door de leden ontvangen.

  Lees meer

Sluiten