Studentevent NVR, drukker dan ooit!

Nieuws

donderdag 6 juni 2024

Studentevent NVR, drukker dan ooit!

Gisteren vond naast de ALV ook de inmiddels 3e editie van het Studentevent plaats. Een recordaantal van 55 studenten en zij-instromers heeft deelgenomen aan deze dag. 

In de ochtend gaven NVR-leden Lilian van Dijk, Wouter Nolsen, Jelle Pullens en Daniël van Soest enthousiaste presentaties over wat het rentmeestersvak inhoudt. Gevolgd door een lunch met de rentmeesters die aanwezig waren bij de ALV. 

Daarna was er een gezamenlijk middagprogramma met een tweetal excursies over het kazerneterrein onder leiding van medewerkers van de gemeente Ede. Het thema was de transitie van het voormalige kazerneterrein, met aandacht voor Natura 2000, woningbouw en monumenten. De dag werd afgesloten met een informele borrel waar volop stage-opties werden verkend tijdens de stage- en banenmarkt. Kortom: een zeer geslaagde dag!

FunPic_20240606_111338896

Sluiten