1. Lidmaatschap
  2. Waarom lid worden

Waarom lid worden

De NVR is het meest complete platform voor rentmeesters in Nederland. Meer dan 500 rentmeesters ontmoeten elkaar in de verschillende bijeenkomsten die de NVR organiseert. Zij profiteren van:

 

Een sterk keurmerk

De NVR stelt hoge eisen aan haar leden, zowel bij de toelating als tijdens het lidmaatschap. Daarom werkt het NVR lidmaatschap als een keurmerk voor kwaliteit en integriteit. Rentmeesters NVR mogen het logo van de NVR gebruiken in hun communicatie. Daarmee laten zij aan (potentiële) opdrachtgevers zien wat ze waard zijn.

 

Permanente educatie

De NVR gelooft in permanente educatie. Als NVR-lid volg je jaarlijks een verplicht aantal NVR-bijeenkomsten, cursussen en studiedagen. De cursussen en studiedagen worden verzorgd door gespecialiseerde ervaringsdeskundigen. Hierdoor blijft je kennis actueel en ontwikkel je je vaardigheden.

 

Een uitgebreid netwerk

De NVR biedt haar leden een platform voor het uitwisselen van expertise en het ontmoeten van vakgenoten. Rentmeesters met verschillende specialisaties kunnen elkaar binnen de NVR aanvullen en ondersteunen. De NVR biedt een ideale omgeving om te netwerken.

 

Vijf Kringen

Elke Rentmeester NVR is lid van één van onze vijf Kringen: Noord, Oost, Zuid, West en Midden. Deze kringen komen een aantal maal per jaar bij elkaar voor een lezing of een excursie, meestal in combinatie met een lunch of diner. De kringvergaderingen bieden kennisuitwisseling en netwerkgelegenheid. Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig om elkaar te ontmoeten.

 

> Meer informatie over lid worden.