1. Lidmaatschap
  2. Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

De NVR heeft verschillende soorten lidmaatschappen: het aspirant lidmaatschap, het gewoon lidmaatschap en speciale aanbiedingen voor studenten en zij-instromers.

 

Aspirant lidmaatschap

Om in aanmerking te komen voor het NVR lidmaatschap, word je eerst aspirant lid. Je aanvraag voor het aspirant lidmaatschap wordt beoordeeld op basis van de toelatingsvereisten. Het aspirant lidmaatschap duurt 1 tot 3 jaar. Tijdens deze periode maakt het aspirant lid kennis met de vereniging en vice versa. Je bezoekt tijdens het eerste jaar een introductiemiddag en daarnaast jaarlijks een aantal NVR-bijeenkomsten en cursussen (of andere onderwijsactiviteiten) voor de permanente educatie.

Een nieuw aspirant lid betaalt de jaarlijkse contributie van 885 EURO. Het eerste jaar betaal je naar rato, afhankelijk van de ingangsdatum.

> Download hier het Reglement NVR 2020

> Vraag het aspirant lidmaatschap aan

 

Gewoon lidmaatschap

Na 1 tot 2,5 jaar aspirant lidmaatschap vraag je het gewoon lidmaatschap aan. Opnieuw wordt je aanvraag beoordeeld. Als je wordt toegelaten, mag je jezelf Rentmeester NVR noemen en het Rentmeesterslogo gebruiken. Ook als gewoon lid volgt je jaarlijks een aantal NVR-bijeenkomsten en cursussen (of andere onderwijsactiviteiten) voor de permanente educatie.

Als gewoon lid betaal je, naast een jaarlijkse contributie van 885 EURO, het entreegeld van 1200 EURO.

> Download hier het Reglement NVR 2020

 

Oriënterend lidmaatschap

Speciaal voor zij-instromers biedt de NVR een oriëntatie op de NVR en op het lidmaatschap aan. Als toekomstig rentmeester maak je kennis met het vakgebied en bereid je je voor op een succesvolle loopbaan. Het oriënterend lidmaatschap is gratis en omvat:

  • ons jaarlijkse magazine
  • onze nieuwsbrief met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak
  • uitnodigingen voor netwerk- en kennisbijeenkomsten

Meld je aan voor het oriënterend lidmaatschap door een e-mail te sturen naar info@rentmeesternvr.nl.

 

Studentenservice

Denk je erover om rentmeester te worden, of volg je al een studie in die richting? Meld je dan aan voor onze gratis studentenservice. De studentenservice is de perfecte voorbereiding op een uitdagende loopbaan. Je krijgt:

  • ons jaarlijkse magazine
  • onze nieuwsbrief met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak
  • uitnodigingen voor netwerk- en kennisbijeenkomsten

Meld je aan voor de studentenservice door een e-mail te sturen naar info@rentmeesternvr.nl