‘Maak een vliegende start door gebruik te maken van bestaande wet- en regelgeving'. Rentmeesters NVR over het Nationaal Programma Landelijk Gebied.

19 januari 2023 door Rentmeesters NVR 5 reacties

‘Maak een vliegende start door gebruik te maken van bestaande wet- en regelgeving'. Rentmeesters NVR over het Nationaal Programma Landelijk Gebied.

Kijk eerst naar nuttige, bestaande systemen alvorens nieuwe te introduceren. De kennis daarvoor zit in de markt: bij Rentmeesters NVR. Die oproep deden Rentmeesters NVR in het kader van het Nationaal Programma Landelijk Gebied, tijdens een bijeenkomst met Ghislaine van der Haar (LNV/Regieorganisatie Transitie Landelijk Gebied) op 11 november in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Tijdens de bijeenkomst deelden Rentmeesters NVR hun oplossingen en zorgen met Ghislaine van der Haar van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) over het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG). Met dit programma wil de overheid alle doelen voor natuur, water en klimaat in het landelijk gebied integraal aanpakken.

Lees het gehele artikel in ons digitale magazine >

Reacties

 1. Nicole Thewessen Nicole Thewessen Schreef op 27 maart 2023 om 17:02:53

  Met belangstelling heb ik uw artikel gelezen over het gebruik van bestaande wet- en regelgeving in het NPLG. U noemt hierbij niet de inzet van de Natuurschoonwet. Omvorming van (een deel van) hun bedrijf naar een landgoed en rangschikking daarvan onder de NSW zou agrariërs die willen stoppen of extensiveren, een steun in de rug kunnen geven. Hoe staat u hier tegenover?

 2. Petarusalk Petarusalk Schreef op 21 september 2023 om 05:54:57

  Spоrts bеttіng and саsinо
  get our sign up bonuses

  go now https://tinyurl.com/2p99py8c

 3. Thomasavarp Thomasavarp Schreef op 7 november 2023 om 17:50:04

  thanks, interesting read

 4. Timothytus Timothytus Schreef op 9 november 2023 om 03:35:36

  not working

 5. MichaelNaf MichaelNaf Schreef op 20 november 2023 om 19:09:51

  Thanks for the post


  https://sportsbd.space

Plaats een reactie

Rentmeesters NVR

Sluiten