1. Actueel
  2. Nieuws

Nieuws

NVR Logo Laat zien wie wij zijn!

Wil je graag aan je omgeving en klanten laten zien wat voor mooi werk Rentmeesters NVR doen? Vraag dan gratis exemplaren aan van ons NVR magazine en deel ze uit!

Lees verder

NVR Logo Wie stelt moet bewijzen: hulp gevraagd!

De vereniging heeft de hulp van leden nodig om ons te beschermen tegen een dreigende inbreuk op ons merkrecht.

De NVR is een geregistreerd merk. Leden van de NVR mogen het merk alleen onder strikte voorwaarden gebruiken. Deze voorwaarden staan in het Reglement NVR. Zo blijft het merk NVR zekerheid bieden voor goed rentmeesterschap. Niet-leden mogen het merk NVR niet gebruiken. Onrechtmatig gebruik en onrechtmatige gebruikers worden aangepakt. Daarbij schuwen we de directe aanpak niet, want we willen de kracht van het merk vasthouden.

Lees verder

NVR Logo Noodkreet: met spoed stageplaatsen voor 2e-jaars studenten

Onlangs stond er op LinkedIn een noodkreet van de Hanzehogeschool: Veel 2e-jaars studenten Vastgoed & Makelaardij hebben, als gevolg van de corona-crisis, nog geen stageplaats gevonden.

Heb je een stageplek, neem dan contact op met Jacob Boezerooij, coördinator Praktijkbureau Vastgoed & Makelaardij van de Hanzehogeschool: j.boezerooij@pl.hanze.nl. Doe het wel snel, want de deadline is al op 17 april (de start van de stage mag uitgesteld worden tot uiterlijk 22 juni). Lukt dat niet: ook in september zijn er weer stageplaatsen nodig.

Lees verder