1. Actueel
  2. Nieuws

Nieuws

NVR Logo NVR-magazine 2020

NVR-magazine 2020

In het voorjaar van 2020 verschijnt weer een nieuw NVR-magazine. Het thema van deze editie is ‘Circulaire Delta’: hoe dragen Rentmeesters NVR bij aan een volhoudbaar Nederland? Daarvoor vragen we graag jullie meedenkkracht. Ook zijn er interessante mogelijkheden om jezelf of je bedrijf in het magazine te presenteren: via een profiel en via een advertentie.

Wij doen de volgende oproep:

  • voorbeelden circulaire landbouw
  • voorbeelden van herbestemming
  • jouw profiel in het magazine
  • adverteren in het magazine

Lees verder

NVR Logo Rijkswaterstaat organiseert instructiebijeenkomst TenderNed

RWS organiseert steeds meer aanbestedingen van taxatiewerk. Dat gebeurt via TenderNed.

RWS hecht er waarde aan dat bedrijven en zzp'ers zich goed kunnen voorbereiden en organiseert daarom een instructiebijeenkomst TenderNed. Die wordt gehouden op vrijdagochtend 31 januari 2020 in Utrecht. NVR-leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Lees verder

NVR Logo Negentien nieuwe NVR-leden beëdigd

Gisteren werden negentien nieuwe Rentmeesters NVR beëdigd. De voorzitter van de Rentmeesterskamer – mr. Joep van Aerde – reikte aan hen het certificaat uit. Zij mogen zich vanaf nu Rentmeester NVR noemen.

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

NVR Logo Kring West gaat noordwaarts

Kring West gaat noordwaarts

September, Kringexcursiemaand. Op aangeven van enkele kringleden is Kring West naar de kop van Noord-Holland vertrokken om vanuit de prachtig verbouwde Wierschuur Nieuwland in Hippolytushoef de jaarlijkse excursie te beleven. Dit jaar is weer getracht om een mooie mengeling van inhoud, ontspanning, gezelligheid en nader kennismaken met het (on)bekende te brengen. En gelet op de meer dan positieve reacties vanuit de Kring is dit gelukt.

Lees verder