1. Actueel
  2. Nieuws

Nieuws

NVR Logo De Cursustweedaagse is weer begonnen!

Om het kwalitatief hoge kennisniveau van de Rentmeesters NVR te borgen, organiseert de Commissie Opleiding van de NVR elk jaar de cursustweedaagse met een actueel en verdiepend aanbod .

Ook dit jaar vind op 30 september en 1 oktober de NVR-cursustweedaagse plaats. Voor de tiende keer!

Bekijk het filmpje met de kick-of van dit evenement 2021 met een positieve boodschap van Annelies Wind, voorzitter Commisie Opleiding NVR.

Lees verder

NVR Logo In de media: Rentmeesters NVR over onteigening

Op dit moment staat Nederland voor een grote uitdaging: de stikstofcrisis. Om uit deze crisis te komen wil de overheid onteigening gaan inzetten. In verschillende landelijke media hebben Rentmeessters NVR daar hun deskundige visie op kunnen geven.

Lees verder

NVR Logo Digitale aanlevering taxaties-LAV

De brancheorganisaties NVM, NVR, Vastgoedpro en VBO hebben eind augustus 2021 gezamenlijk overleg gehad met SBR Nexus over de stand van zaken van de vastgoedtaxonomie voor Landelijk en Agrarisch Vastgoed (LAV).

Lees verder

NVR Logo Interview met de NVR: orderportefeuilles rentmeesters overvol

Interview met de NVR: orderportefeuilles rentmeesters overvol

In de maart-uitgave van de Landeigenaar, het tijdschrift van de FPG staat een mooi interview met Handert Scheffer (voorzitter NVR) en Andreas Dijkhuis (directeur Bureau NVR). Zij vertellen hierin gedreven over het veranderende werkveld van rentmeesters, de toegevoegde waarde van het keurmerk NVR én de ontwikkeling van onze vereniging.

Benieuwd naar het artikel?

Lees verder