1. Actueel
  2. Nieuws

Nieuws

NVR Logo Negentien nieuwe NVR-leden be√ędigd

Gisteren werden negentien nieuwe Rentmeesters NVR beëdigd. De voorzitter van de Rentmeesterskamer – mr. Joep van Aerde – reikte aan hen het certificaat uit. Zij mogen zich vanaf nu Rentmeester NVR noemen.

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

NVR Logo Kring West gaat noordwaarts

Kring West gaat noordwaarts

September, Kringexcursiemaand. Op aangeven van enkele kringleden is Kring West naar de kop van Noord-Holland vertrokken om vanuit de prachtig verbouwde Wierschuur Nieuwland in Hippolytushoef de jaarlijkse excursie te beleven. Dit jaar is weer getracht om een mooie mengeling van inhoud, ontspanning, gezelligheid en nader kennismaken met het (on)bekende te brengen. En gelet op de meer dan positieve reacties vanuit de Kring is dit gelukt.

Lees verder

NVR Logo Spanning rond uitslag DNA talent Award

Spanning rond uitslag DNA talent Award

Het werd nog spannend, 26 september op de bijeenkomst van De Nederlandse Associatie. Drie genomineerden streden om de DNA talent Award: een prijs voor de meest opvallende en inspirerende vernieuwer binnen de Nederlandse verenigingen. Er was een verenigingsaward en een award voor een jonge bestuurder.

NVR-bestuurslid Jorrit Klein Braskamp kwam heel ver. Hij was een van de drie genomineerden en werd geprezen om zijn inzet voor Agrimeter. De meeste stemmen gingen naar een andere vernieuwer: Margriet Baan van Inretail.

Wij zijn trots op deze 'runner-up' positie van Jorrit. Het laat zien dat de NVR een ondernemende vereniging is, die zich goed voorbereidt op de toekomst.

In deze video stelden Jorrit en Andreas zich voor aan de leden van DNA.

Lees verder

NVR Logo Rentmeester NVR Jorrit Klein Braskamp genomineerd voor DNA Award

Rentmeester NVR Jorrit Klein Braskamp genomineerd voor DNA Award

We zijn trots op de nominatie van NVR-bestuurslid Jorrit Klein Braskamp voor de de DNA Awards 2019. De Nederlandse Associatie (DNA) selecteerde Jorrit als één van de drie finalisten voor de award ‘Talenten’. De jury schrijft in haar rapport waarom: “Jorrit Klein Braskamp neemt als bestuurder leden mee naar de toekomst. Knap om leden zover te krijgen dat ze informatie gaan delen. Jorrit is als bestuurslid trekker van het project Agrimeter.”

Lees verder

NVR Logo Meld je nu aan voor de Beheerdersdag, 27 september

Meld je nu aan voor de Beheerdersdag, 27 september

Vrijdag 27 september op de Beheerdersdag in Mariënwaerdt kun je weer een keur aan workshops bijwonen over actuele (beheer)aspecten van bos, natuur en landgoed.

Je vindt het programma op www.beheerdersdag.nl. Daar is ook het ticket te koop. De NVR is partner van de Beheerdersdag. Daarom krijgen NVR-leden korting en betaal je het reductietarief van € 40, exclusief btw. Geef bij het bestellen aan dat je lid bent van de NVR.