1. Actueel
  2. Nieuws

Nieuws

NVR Logo Interview met de NVR: orderportefeuilles rentmeesters overvol

Interview met de NVR: orderportefeuilles rentmeesters overvol

In de maart-uitgave van de Landeigenaar, het tijdschrift van de FPG staat een mooi interview met Handert Scheffer (voorzitter NVR) en Andreas Dijkhuis (directeur Bureau NVR). Zij vertellen hierin gedreven over het veranderende werkveld van rentmeesters, de toegevoegde waarde van het keurmerk NVR én de ontwikkeling van onze vereniging.

Benieuwd naar het artikel?

Lees verder

NVR Logo ALV: terugkijken en vooruitblikken

ALV: terugkijken en vooruitblikken

Op 13 november hebben we een inhoudelijk en technisch aantrekkelijke ALV in hybride vorm kunnen aanbieden. Vanuit hotel Van der Valk Veenendaal heeft het bestuur de vergadering voorgezeten, welke door 168 leden thuis of vanaf de werkplek werd gevolgd.

Lees verder

NVR Logo Officiële beëdiging tot Rentmeester NVR

Officiële beëdiging tot Rentmeester NVR

Op 4 november jongstleden vond de jaarlijkse beëdiging van nieuwe Rentmeesters NVR plaats. Ten overstaan van de Rentmeesterskamer legden 13 leden de eed of de belofte af dat zij de eer en stand van de Rentmeester NVR hoog zullen houden. Uit handen van de voorzitter van de Rentmeesterskamer, Joep van Aerde, ontvingen zij het beëdigingscertificaat. Na de beëdiging werden de leden verwelkomd door onze voorzitter Handert Scheffer in de vorm van een inspirerend verhaal (lees hieronder het transcript van het welkom). Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal!

Lees verder

NVR Logo Laat zien wie wij zijn!

Wil je graag aan je omgeving en klanten laten zien wat voor mooi werk Rentmeesters NVR doen? Vraag dan gratis exemplaren aan van ons NVR magazine en deel ze uit!

Lees verder