Vacature Team- en Eventmedewerker

Nieuws

donderdag 11 januari 2024

Vacature Team- en Eventmedewerker

Mooie startfunctie bij bloeiende vereniging!

Getalenteerde collega gezocht voor mooie startersfunctie in ondersteunende rol. Het betreft een spilfunctie in een klein en hoogwaardig team binnen een bloeiende beroepsvereniging. Ambitieuze club van professionals biedt ruimte voor groei en ontwikkeling. 

Werkzaamheden:
Deze veelzijdige functie kent een leuke en afwisselende mix van werkzaamheden. Denk daarbij onder andere aan: ledencontact en -service; administratieve en secretariële ondersteuning van collega’s; praktische organisatie van bijeenkomsten; marketing en communicatie werkzaamheden; beheer van bijvoorbeeld leden- en opleidingsbestanden; contentcreatie voor web en sociale media. 

We zoeken:
Ambitieus jong talent. Wakker en fris. Slim, snel en handig. Een praktische aanpakker. Energiek en pro-actief. Iemand met ideeën en eigen initiatief. Een organisatietalent met overzicht én oog voor detail. Een collega met een opgeruimd karakter en positieve energie. Iemand die kwaliteit wil leveren in een professionele omgeving. Wij denken aan een jonge collega met bij voorkeur VWO + HBO.

Groeikansen:
Voor iemand die kan en wil is er ruimte voor ontwikkeling en zijn er allerlei kansen. Mogelijke groeirichtingen zijn bijvoorbeeld: office management; evenementenorganisatie; marketing & communicatie; partnerships en nieuwe producten; bestuursondersteuning of community- en verenigingsmanagement. 

Wij bieden: 
- een veelzijdige baan voor 4 of 5 dagen per week;
- een modern kantoor in Ede en een team met leuke collega’s;
- volop kansen om te leren en te groeien;
- een jaarcontract met intentie tot verlenging;
- een passend salaris en keurige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over de NVR:
De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters is een ondernemende beroepsorganisatie, die voortdurend werkt aan het kwaliteitsniveau van de rentmeesters en van de leefomgeving in Nederland. Dat doen we met een keurmerk, met kennisuitwisseling en met een grote variatie aan activiteiten voor onze ruim 550 leden. Bij de complexe ruimtelijke opgaven van vandaag is de rentmeester een onmisbare partner. Rentmeesters NVR zijn kundige, breed opgeleide vastgoedprofessionals die werken aan duurzame oplossingen voor de leefomgeving. De wereld van landgoederen, agrarisch vastgoed, grondzaken en natuurbeheer is hun werkterrein. Mede door de transitie van het landelijk gebied is er veel werk voor deze groeiende beroepsgroep.

Jouw reactie:
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je belangstelling voor deze functie, laat dan van je horen!
Stuur je reactie met CV uiterlijk 22 januari aanstaande per mail naar hmulder@rentmeesternvr.nl.

Sluiten