Over Algemene Ledenvergadering (ALV) en Studentevent

Activiteiten

Algemene Ledenvergadering (ALV) en Studentevent

Het bestuur nodigt je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering NVR op vrijdag 9 juni vanaf 9.45 uur in Recreatiecentrum De Heksenlaak. Na het formele gedeelte, dat parallel loopt aan het studentevent, is er een gezamenlijke lunch.

Vind je het leuk om de rentmeesters van de toekomst vanaf de lunch te begeleiden en het iets te vertellen over ons mooie vak? Meldt je dan aan via info@rentmeesternvr.nl

Na de lunch is er, samen met de studenten, o.a. een interessante excursie naar het Landgoederenproject de Baakse Beek, het klimaat adaptief maken van landgoederen, van het Waterschap Rijn en IJssel.


Locatie
Recreatiecentrum De Heksenlaak, Zwiepseweg 32 7244 NA in Barchem. Neem de ingang en rijd door tot de receptie van het recreatiecentrum, sla dan linksaf. Verderop is parkeergelegenheid. Er zijn geen plekken beschikbaar om elektrische auto’s op te laden.

Leden van de NVR die met het openbaar vervoer reizen kunnen gebruikmaken van de shuttleservice voor het studentevent vanaf Station Zutphen. Zie voor meer informatie op: Openbaar vervoer / shuttleservice (rentmeesterworden.nl)


Vergaderstukken en vragen stellen
De agenda vind je vanaf 26 mei onder Verenigingsdocumenten op de website. Log eerst in. De vergaderstukken voor deze vergadering staan vanaf 2 juni op de website. Log eerst in via Mijn NVR. Ga naar Verenigingszaken onder Leden, kies Verenigingsdocumenten/ALV/2023
Heb je vragen over de vergaderstukken? Stuur deze, t.b.v. een goede voorbereiding en vlot verloop van de vergadering, uiterlijk 7 juni naar directeur@rentmeesternvr.nl.

Geef je stem tijdens de Algemene Ledenvergadering
Natuurlijk geven we jou, als NVR-lid, tijdens deze vergadering de mogelijkheid je (formele) stem te laten horen over het reilen en zeilen van de vereniging. Het huishoudelijke deel vindt plaats van 10.15 uur tot 12.30 uur. Op de agenda staan de volgende stemrondes:

1. Verslag Algemene Ledenvergadering 11 november 2022

2. Vaststellen Jaarrekening 2022 en décharge bestuur


Aanmelden voor de ALV kan via de agenda op de website (log eerst in) tot en met 4 juni 2023. 

In verband met het reserveren van de lunch is aanmelden na 4 juni niet mogelijk.

Dieetwensen
Dieetwensen voor de lunch graag doorgeven vóór 4 juni 2023 aan info@rentmeesternvr.nl. De kroket ontbreekt natuurlijk niet.


Aan deze bijeenkomst worden 2 NVR-punten toegekend.


Graag tot ziens op De Heksenlaak

Namens het Bestuur,
ing. J.L. Scheffer, voorzitter

Nederlandse Vereniging van Rentmeesters

Zet je laarzen vast klaar voor een uniek kijkje in het landgoederenproject de Baakse Beek waar Landgoed ’t Medler deel van uit maakt. Beherend Rentmeester NVR Eelco Schurer laat zien hoe dat hier wordt uitgevoerd. Alvast meer weten? Klik hier.

                      IMG-20230426-WA0000

Sluiten