Over Kringbijeenkomst Zuid + excursie

Activiteiten

Kringbijeenkomst Zuid + excursie

Beste leden van Kring Zuid,

Op 6 september 2023 vindt de jaarlijkse excursievergadering van Kring Zuid plaats.

Het thema van deze dag is 'grensgevallen', zowel in de letterlijke zin als in de figuurlijke zin. Bij aankomst wordt er een broodje aangeboden, gevolgd door het algemene gedeelte van de vergadering. Daarna verdelen we onszelf over twee groepen. Eén groep gaat op pad met de groene BOA. De andere groep wordt meegenomen in het wel en wee van een project op de grens tussen Nederland en België. Tussendoor zal een spreker van de FIOD ons meenemen in enkele grensoverschrijdende zaken. Daarna volgt deel 2 van de excursie. Uiteraard sluiten we de middag af met een borrel.

Programma

12:00-12:30 ontvangst met inloop bij Royal Evenementen (Schaluinen 11a, 5111 HB te Baarle-Nassau)

12.30-13.00 vergadering

13:00-14:15 Excursie deel 1

14:30-15:30 Presentatie FIOD

15:30-17:00 Excursie deel 2

17:00-18:00 borrel

Belangrijke informatie

  • Helaas kunnen we het weer niet voorspellen, zorg er in geval van slecht weer voor dat u een regenjas en/of paraplu meeneemt.
  • Het wordt een actieve dag te voet.  Bent u minder mobiel? Dan houden wij hier graag rekening mee. Neemt u voorafgaand aan de vergadering contact op met één van de bestuursleden.
  • Heeft u dieetwensen waar wij tijdens de lunch rekening mee kunnen houden? Laat dit dan weten door een mail te sturen aan kringzuid@rentmeesternvr.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor de excursievergadering kan via het ledengedeelte van de website www.rentmeesternvr.nl (log in en ga naar 'agenda' en volgens naar kringbijeenkomst Zuid + excursie). Aanmelden is mogelijk tot 1 september 2023. Voor het bijwonen van de vergadering en excursie ontvangt u 2 NVR punten.

Het belooft een mooie en interessante dag te worden, we hopen u daar te zien.

Agenda

De agenda is te raadplegen via het ledengedeelte van de website.

Verslag kringvergadering 11 mei 2023

Op 11 mei 2023 heeft de vorige kringvergadering plaatsgevonden. Op het ledengedeelte van de website vindt u het verslag van deze vergadering.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Sluiten