‘Maak een vliegende start door gebruik te maken van bestaande wet- en regelgeving'. Rentmeesters NVR over het Nationaal Programma Landelijk Gebied.

donderdag 19 januari 2023

‘Maak een vliegende start door gebruik te maken van bestaande wet- en regelgeving'. Rentmeesters NVR over het Nationaal Programma Landelijk Gebied.

Kijk eerst naar nuttige, bestaande systemen alvorens nieuwe te introduceren. De kennis daarvoor zit in de markt: bij Rentmeesters NVR. Die oproep deden Rentmeesters NVR in het kader van het Nationaal Programma Landelijk Gebied, tijdens een bijeenkomst met Ghislaine van der Haar (LNV/Regieorganisatie Transitie Landelijk Gebied) op 11 november in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Tijdens de bijeenkomst deelden Rentmeesters NVR hun oplossingen en zorgen met Ghislaine van der Haar van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) over het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG). Met dit programma wil de overheid alle doelen voor natuur, water en klimaat in het landelijk gebied integraal aanpakken.

Lees het gehele artikel in ons digitale magazine >

Sluiten