Nieuw! Modulaire Leergang Rentmeester NVR: voor vastgoedprofessionals die werk willen maken van een toekomstbestendige leefomgeving.

Nieuws

vrijdag 24 november 2023

Nieuw! Modulaire Leergang Rentmeester NVR: voor vastgoedprofessionals die werk willen maken van een toekomstbestendige leefomgeving.

Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences Afdeling Bos en Natuurbeheer en de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters NVR hebben de handen ineen geslagen en een nieuwe leergang ontwikkeld. 9 februari 2024 start de Modulaire Leergang Rentmeester NVR!

Het unieke aan deze leergang is het modulaire karakter. Ben je al als rentmeester werkzaam maar voldoe je nog niet aan de kennisvereisten van de NVR, dan volg je alleen die modules die je nog nodig hebt om Rentmeester NVR te worden.

Deze leergang is ook geschikt als je een carrière switch wilt maken naar het vak van rentmeester. Dan volg je uiteraard alle modules.
 
Meer weten over deze Modulaire Leergang Rentmeester NVR? Kijk dan snel hier.
Mocht je vragen hebben over de leergang, stuur dan een mail naar info@rentmeesternvr.nl

Deze leergang is mogelijk gemaakt door Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied SciencesHarry AnkonéFedor CuppenDan AssendorpJan Jacob Dubbelhuis, Stef Groot Nibbelink, Anoeska Hagenstein en Serge Kalfsbeek.
 
Nederlandse Vereniging van Rentmeesters NVRGerrit KolkmanRob KoekkoekRoel Pennings, Juliette Smulders, Ron van der JagtAnita de Moed en Kim Honders.

Sluiten