Een zeer geslaagd NVR Next Event!

Nieuws

dinsdag 21 november 2023

Een zeer geslaagd NVR Next Event!

Zegevieren met manieren! Op maandag 20 november vond het zeer geslaagde NVR Next Event plaats op een familielandgoed nabij Utrecht.

Een groep jonge enthousiaste (aankomend) Rentmeesters NVR werd door niemand minder dan Jan Jaap van Weering meegenomen in de wereld van zakelijke etiquette en omgangsvormen. Op geheel eigen en humoristische wijze bracht Jan Jaap hen wat 'manieren' bij.

Na de lunch gaf de rentmeester van het landgoed een presentatie en aansluitend volgde een rondleiding.

Complimenten aan NVR Next voor de organisatie van dit mooie event Maarten WilschutMadelien KindtLindy Hanegraaf en Rixt Ferdinands!

Het NVR Next Event werd mede mogelijk gemaakt door Overwater Vastgoedadviseurs, Taxateurs en Rentmeesters - OVTRGloudemansKendes Rentmeesters & AdviseursVan Eysinga & Oostra c.s.LBP|SIGHTDe Lorijn raadgevers o.g.Overwater Grondbeleid AdviesbureauAelmans AdviesgroepEelerwoude't Schoutenhuis b.v.VLNN Rentmeesters en Makelaars en Verhagen Groep.

Hartelijk dank!

Collage NVR Next Event 1        Collage NVR Next Event 2

Sluiten