'Op pad met Vitruvius' door Madelien Kindt (aspirant rentmeester NVR)

Nieuws

maandag 3 juli 2023

'Op pad met Vitruvius' door Madelien Kindt (aspirant rentmeester NVR)

Vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties was Madelien Kindt, aspirant rentmeester NVR en werkzaam bij Klement Rentmeesters, uitgenodigd om een 3-daagse wandeltocht (31 mei t/m 2 juni) te lopen samen met een delegatie beleidsmakers, onderzoekers en experts rondom het thema ruimtelijke kwaliteit. Een actueel en zeker een soms beladen thema. Immers, alle opgaven waar we nu voor staan vragen ruimte.

Of het nu gaat om voedselzekerheid, duurzame energie, wonen, natuur en ga zo maar door. Dat betekent dat we keuzes moeten maken en dat is niet altijd eenvoudig. Vanuit het perspectief van een jonge rentmeester mocht Madelien haar bijdrage leveren en heeft zij zich hard gemaakt om ons bijzondere vak te vertegenwoordigen.  

Zij was vereerd hier als jonge rentmeester deel van uit te mogen maken. Frank Klement en de NVR wil zij hier dan ook hartelijk voor danken.

Benieuwd naar het hele verhaal? Het volledige artikel van Madelien Kindt vind je hier.

Sluiten