Campagne ‘Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!’, hoe nu verder?

Nieuws

maandag 26 juni 2023

Campagne ‘Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!’, hoe nu verder?

Vanaf vandaag is de website www.rentmeesterworden.nl aangepast naar een compleet campagneplatform. De oplettende lezer kende deze website al van het Studentevent dat we in 2022 en 2023 hebben georganiseerd. Naast de campagnefilmpjes vind je hier ook interviews met in totaal 7 Rentmeesters NVR. De komende weken plaatsen we de filmpjes en interviews op LinkedIn en Twitter.  

Oproep
We roepen alle leden op om de berichten van deze campagne te delen in jullie eigen netwerk. Voel je vrij om een enthousiaste motiverende tekst toe te voegen aan dit bericht. We willen op deze manier graag mensen aanspreken die niet bekend zijn met jouw werk. Zou je in het bericht de hashtag #datdoeteenrentmeesternvr willen gebruiken? 

Bij veel organisaties wordt er hard gewerkt aan de instroom van nieuwe collega’s. We zijn ervan overtuigd dat onze uitingen neutraal genoeg zijn om door jullie organisaties gebruikt te worden in de werving van rentmeesters. De filmpjes staan op Youtube en op www.rentmeesterworden.nl. Zie hieronder de link die je kunt gebruiken. 

Vragen?
Heb jij ideeën, tips of suggesties hoe we de campagne verder kunnen uitbouwen en vergroten? En wil je daar als organisatie aan bijdragen? Neem dan contact op met Kim Honders, Communicatie & Community Manager (khonders@rentmeesternvr.nl) of op 0317-415030.

Sluiten