Campagne ‘Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!’ op 9 juni van start gegaan!

Nieuws

maandag 19 juni 2023

Campagne ‘Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!’ op 9 juni van start gegaan!

Op 9 juni jl. vond op de Algemene Ledenvergadering de première van onze campagne 'Vergroot je perspectief. Word Rentmeester!' plaats. De 3 filmpjes met in de hoofdrollen de NVR-leden Hanny Karzijn-Brouwer, Daniël van Soest en Pierre van der Spek werden met luid applaus door de leden ontvangen.

Sinds vorig jaar is er in samenwerking met externe specialisten gewerkt aan de totstandkoming van een arbeidsmarktcampagne. Dit met als doel het beroep van Rentmeesters breder bekend te maken. 

Wij zien een grote vraag naar de expertise van Rentmeesters NVR. Grote vraagstukken zoals de energietransitie, de transitie van het landelijk gebied en de aanleg van woningbouw en infrastructuur vraagt om de inzet van grondzakendeskundigen. Om het beroep meer bekendheid te geven om daarmee de instroom van studenten en geïnteresseerde zij-instromers te vergroten lanceren wij deze campagne. De leden leggen middels 3 korte films en verschillende interviews uit welke aspecten het beroep van rentmeester zo boeiend maakt. 

Van verschillende leden hebben we al direct input ontvangen voor uitbreiding van de campagne. Heb je ook ideeën of suggesties? Neem dan contact op met Communicatie & Community Manager Kim Honders : khonders@rentmeesternvr.nl of 0317-415030.

Pierre en Sebas 

V.l.n.r.: Pierre van der Spek ontvangt van Sebas van Wijk, freelance marketingspecialist, zijn foto als bedankje voor zijn rol in de film. De andere twee hoofdrolspelers waren verhinderd. Zij ontvangen binnenkort hun fotokado. 

Sluiten