De NVR verwelkomt Mariëlle Wieman als interim directeur

Nieuws

maandag 20 februari 2023

De NVR verwelkomt Mariëlle Wieman als interim directeur

Op maandag 20 februari 2023 start Mariëlle Wieman als interim directeur bij de NVR. Zij neemt het komende halfjaar de werkzaamheden van Andreas Dijkhuis over.

Drs. Mariëlle Wieman (51) heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is een ervaren (interim) directeur in de vastgoedsector. De afgelopen 25 jaar heeft zij zich gespecialiseerd in het managen van verenigingen en stichtingen. Mariëlle was hiervoor o.a. directeur van NEVAP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform) en directeur-bestuurder van Parkmanagement Lage Weide, het grootste bedrijventerrein in Utrecht. Zij is ook hoofd- en eindredacteur van de studieboeken Handboek Vastgoedmanagement en Vastgoedexploitatie.

Mariëlle Wieman, interim directeur NVR: “Ik zie er erg naar uit om mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten voor de NVR. Samen met het team, het bestuur en de leden wil ik de komende periode werken aan het verder professionaliseren van de NVR en het krachtiger positioneren van de beroepsgroep van rentmeesters.”

Handert Scheffer, voorzitter NVR: “Mariëlle is een ervaren verenigingsdirecteur met een groot netwerk in de vastgoedwereld. We heten Mariëlle van harte welkom bij de NVR en zien uit naar een prettige samenwerking.”

2022_Mariëlle_Wieman

Sluiten