NVR nu ook op Twitter

Nieuws

donderdag 29 september 2022

NVR nu ook op Twitter

Sinds 27 september is de NVR ook op Twitter te vinden.

27 september is een historisch dag in de social media historie van de NVR, Anita de Moed heeft de eerste tweet geplaatst namens de vereniging. 

Daarmee is ons Twitter account actief. We gaan Twitter gebruiken om het werk van de Rentmeester NVR in het provinciale en landelijke politieke netwerk onder de aandacht te brengen. Daar kunnen we alle hulp natuurlijk bij gebruiken. Wat kun je doen? 

  1. Volg ons op Twitter (@Vereniging_NVR) en verspreid onze berichten 

  2. Heb je foto’s van jezelf in jouw werkomgeving (buiten maar ook binnen) die we mogen gebruiken? Stuur ze dan vooral door naar info@rentmeesternvr.nl 

  3. Wanneer je actief bent op Twitter en over je werk tweet, vermeld dan @Vereniging_NVR in je bericht, we retweeten het dan. Of gebruik de hashtag #RentmeesterNVR. We kiezen voor een kortere hashtag dan op LinkedIn. Dat heeft natuurlijk te maken met het maximaal aantal tekens dat Twitter toestaat.

Bekijk ons op Twitter

Sluiten