Belangrijk bericht van het bestuur en de directeur NVR

Nieuws

maandag 12 september 2022

Belangrijk bericht van het bestuur en de directeur NVR

Het bestuur vraagt aandacht voor het volgende bericht van onze directeur NVR Andreas Dijkhuis:

Donderdag 8 september 2022


In 2013 werd bij mij de ziekte van Parkinson vastgesteld. In mijn omgeving ben ik daar steeds heel open over geweest. Deze transparantie heeft geleid tot veel warme, persoonlijke reacties. Dat helpt mij enorm om met deze progressieve aandoening om te gaan. Dankjewel voor deze steun!
 
“Progressief” houdt echter ook in dat het elke dag een beetje slechter gaat en dat een extra pilletje geen soelaas meer biedt. Er moet zwaarder geschut ingezet worden. In afwachting daarvan heb ik besloten, na overleg met het bestuur, pas op de plaats te maken en vooralsnog mijn taken neer te leggen. Ik kan mij nu volledig gaan richten op mijn gezondheid.
 
Er zijn sinds 2013 grote stappen gezet in de aanpak van Parkinson. Er zijn nieuwe behandelmethoden ontwikkeld. Die kansen, waar ik mij nu op ga concentreren, bieden mij een belangrijk perspectief, dat ik het komende half jaar met enige gretigheid en met vertrouwen ga verkennen!

Graag tot gauw,
Andreas

Het bestuur beraadt zich momenteel over een passend vervolg. Tot die tijd worden de taken van Andreas waargenomen door Anita de Moed. 

Anita is bereikbaar via directeur@rentmeesternvr.nl of telefonisch via het bureau op 0317-415030.
Wij wensen Andreas heel veel sterkte met dit pittige traject.

Sluiten