Terugblik; Rentmeesters van de Toekomst dag

Nieuws

maandag 13 juni 2022

Terugblik; Rentmeesters van de Toekomst dag

Wat kijken we terug op een mooi evenement. Nagenoeg 50 studenten uit heel diverse opleidingsrichtingen en windstreken waren in Lelystad te gast. Na de inhoudelijke sprekers werd er volop genetwerkt met leden,

Wat kijken we terug op een mooi evenement. Nagenoeg 50 studenten uit heel diverse opleidingsrichtingen en windstreken waren in Lelystad te gast. Na de inhoudelijke sprekers werd er volop genetwerkt met leden, de interactie was zichtbaar goed. Na de excursie is gretig gebruik gemaakt van de stage- en banenmarkt; we hebben gehoord dat er meerdere serieuze matches ontstaan zijn. 

We hebben een sfeerimpressie op video laten vastleggen. Dus ook wanneer je niet aanwezig was, geniet even mee van dit mooie evenement. 

1-6-2022_NVR-13 klein

Bekijk de film van het evenement hier.

Sluiten