Vergroot je kennis: Nationale Bodemtop

Nieuws

maandag 9 november 2020

Vergroot je kennis: Nationale Bodemtop

Deze activiteit heeft inmiddels geplaatsgevonden. Inschrijving is niet meer mogelijk.

Foto Bodemtop.jpg

Goed bodembeheer vormt de basis in de omschakeling naar kringlooplandbouw. Tijdens de Nationale Bodemtop van het ministerie LNV gaan agrarisch ondernemers en adviseurs in gesprek over de uitdagingen en kansen op het gebied van duurzaam bodembeheer. Ook gaat de onafhankelijk trekker van het Nationaal Programma Landbouwbodems, Jan Jacob van Dijk, met ketenpartijen in gesprek over de afspraken die zijn gemaakt om duurzaam bodembeheer mogelijk te maken in de agroketen.

De bijeenkomst is bedoeld voor agrariërs, ketenpartijen, kennis- en onderwijsinstellingen en beleidsmakers.

Deze (online) sessie vindt plaats op woensdag 11 november (van 11.00 uur tot 12.00 uur).

 

Klik hier voor aanmelden. 

Sluiten