Bericht van de voorzitter

Nieuws

dinsdag 7 april 2020

Bericht van de voorzitter

Beste leden van de NVR,

Hopelijk kunnen we allemaal over een aantal jaren aan onze kleinkinderen vertellen over hoe we de Coronacrisis van 2020 hebben doorstaan. Crises zijn van alle tijden, maar in Nederland is het inmiddels lang geleden dat er een crisis was met zulke ingrijpende gevolgen. Tot dusver hebben mij gelukkig weinig berichten bereikt over ziekte van naasten, maar dat kan in deze onzekere tijden helaas snel veranderen.

Het is mij echter opgevallen .......

Afbeelding bij Bericht aan leden_Voorzitter 20200402.JPG

Beste leden van de NVR,

Hopelijk kunnen we allemaal over een aantal jaren aan onze kleinkinderen vertellen over hoe we de Coronacrisis van 2020 hebben doorstaan. Crises zijn van alle tijden, maar in Nederland is het inmiddels lang geleden dat er een crisis was met zulke ingrijpende gevolgen. Tot dusver hebben mij gelukkig weinig berichten bereikt over ziekte van naasten, maar dat kan in deze onzekere tijden helaas snel veranderen.

Het is mij echter opgevallen dat de veerkracht van onze samenleving uitzonderlijk groot is. Een aantal sectoren hebben het vreselijk zwaar, maar enorm veel werkzaamheden en processen gaan gewoon door. Informatietechnologie maakt het velen, rentmeesters en ook de medewerkers van het bureau NVR, mogelijk om hun werk vanuit huis voort te zetten. Dat vergt aanpassingsvermogen en inventiviteit, kwaliteiten die inherent zijn aan ons beroep. Met de inzet van die kwaliteiten dragen wij ook nu bij aan het draaiend houden van Nederland en bewijzen dagelijks de waarde van de Rentmeester NVR.

Namens het bestuur en het bureau van de NVR wens ik alle leden en hun naasten sterkte, wijsheid en bovenal gezondheid in deze roerige tijd. Hopelijk mogen we elkaar in goede gezondheid begroeten op de ALV van 19 juni a.s.

 

Vriendelijke groet,

 

Handert Scheffer

Voorzitter NVR

Sluiten