Nieuwe kracht op Bureau NVR

Nieuws

dinsdag 18 februari 2020

Nieuwe kracht op Bureau NVR

Wij zijn blij met de komst van Corry Klunder op het Bureau NVR. Sinds 1 februari versterkt zij het team.

Corry-Klunder.jpg

Circulaire Delta en communicatie

Wij zijn blij met de komst van Corry Klunder op het Bureau NVR. Sinds 1 februari versterkt zij het team.
Zij gaat samen met Anita de Moed en de leden inhoud geven aan het project Circulaire Delta. Hiervoor gaat zij binnen en de buiten de vereniging op zoek naar instrumenten en informatie die de NVR-leden helpen om hun rol binnen de circulaire economie verder uit te bouwen.

Naast dit project zal Corry begeleiding en sturing geven aan de interne en externe communicatie van de vereniging. Daarmee krijgt de NVR weer communicatiekracht in eigen huis.

Marketingachtergrond

Met een achtergrond in marketing heeft Corry veel ervaring in het ontwikkelen en vermarkten van dienstverlenende producten. Hierin speelt communicatie altijd een grote rol. De laatste jaren heeft Corry zich professioneel verdiept in de leefomgeving. Zij zet zich graag in voor een duurzame leefomgeving waar verschillende vereisten, wensen en belangen in balans zijn. In deze functie bij de NVR zal zij daar invulling aan gaan geven. 

Je hebt invloed op je leefomgeving

Corry over de waarde van je leefomgeving: “In 1786 heeft mijn voorvader Evert Pouw, bouwman te Jutphaas, land kunnen kopen van zijn landheer. Hiermee kwam 'hofstede De Battau, begrensd ten oosten aan Arie Vlooswijk en ten westen aan het Kapittel van Oudmunster' in onze familie. Vele generaties daarna werd ditzelfde land opgekocht om uitbreiding van Nieuwegein mogelijk te maken. Dit bood mijn ouders, de laatste boeren op De Battau, de kans om een nieuw avontuur aan te gaan. Zij vertrokken naar Noord-Groningen om daar een mooi nieuw boerenbedrijf op te bouwen. Op die plek ben ik gelukkig opgegroeid met weidse uitzichten en een altijd aanwezige wind. Daar heb ik geleerd dat je zelf invloed hebt op de waarde van je fysieke leefomgeving. Dit doe je niet alleen door te werken met je eigen land, maar ook door actief betrokken te zijn bij waterschap, gemeente, ruilverkaveling en de gemeenschap om je heen.”

Vragen

Heb je ideeën, vragen of opmerkingen over Circulaire Delta of wil je gewoon kennismaken? Corry maakt graag een afspraak, bij jou op locatie of op het NVR-kantoor. Ze is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via cklunder@rentmeesternvr.nl

> LinkedIn profiel  

Sluiten