NVR-magazine 2020

Nieuws

donderdag 9 januari 2020

NVR-magazine 2020

In het voorjaar van 2020 verschijnt weer een nieuw NVR-magazine. Het thema van deze editie is ‘Circulaire Delta’: hoe dragen Rentmeesters NVR bij aan een volhoudbaar Nederland? Daarvoor vragen we graag jullie meedenkkracht. Ook zijn er interessante mogelijkheden om jezelf of je bedrijf in het magazine te presenteren: via een profiel en via een advertentie.

Wij doen de volgende oproep:

  • voorbeelden circulaire landbouw
  • voorbeelden van herbestemming
  • jouw profiel in het magazine
  • adverteren in het magazine

Cover-NVRmagazine-2019.jpg

Oproep #1: voorbeelden circulaire landbouw
Bij een artikel over circulaire landbouw willen we voorbeelden presenteren van agrariërs die al circulair bezig zijn. We zijn nog op zoek naar een aantal interessante voorbeelden. Welke ken jij?
 
Oproep #2: voorbeelden van herbestemming
Bestaande gebouwen een nieuwe bestemming geven is ook een manier van circulair ondernemen. Ook hiervoor zijn we op zoek naar een aantal voorbeelden. We fotograferen de gebouwen en plaatsen er een kort interview met de betrokken rentmeester bij.
 
Oproep #3: jouw profiel in het magazine
Net als voorgaande jaren vertellen rentmeesters via een kort profiel wat het werk van de Rentmeester NVR precies inhoudt. Een mooie kans om jouw werk onder de aandacht te brengen! We zijn op zoek naar 10 tot 12 rentmeesters en nodigen nadrukkelijk vrouwen, mannen en jongeren uit om te reageren. 

Oproep #4: adverteren in het magazine
De inhoud van het magazine is circa 80% content en 20% advertenties. Graag geven we je de mogelijkheid het beste van jezelf als Rentmeester NVR te laten zien met een advertentie. Via de volgende links vind je de advertentieformaten en de advertentietarieven.
  
We ontvangen graag je reactie op #1, #2 en #3 uiterlijk dinsdag 14 januari, via een mail aan e.oosterwegel@delynx.nl.
Advertentieruimte kun je reserveren tot en met 24 februari via een mail aan info@rentmeesternvr.nl.

De magazines van eerdere jaren vind je hier.

Sluiten