Spanning rond uitslag DNA talent Award

Nieuws

donderdag 26 september 2019

Spanning rond uitslag DNA talent Award

Het werd nog spannend, 26 september op de bijeenkomst van De Nederlandse Associatie. Drie genomineerden streden om de DNA talent Award: een prijs voor de meest opvallende en inspirerende vernieuwer binnen de Nederlandse verenigingen. Er was een verenigingsaward en een award voor een jonge bestuurder.

NVR-bestuurslid Jorrit Klein Braskamp kwam heel ver. Hij was een van de drie genomineerden en werd geprezen om zijn inzet voor Agrimeter. De meeste stemmen gingen naar een andere vernieuwer: Margriet Baan van Inretail.

Wij zijn trots op deze 'runner-up' positie van Jorrit. Het laat zien dat de NVR een ondernemende vereniging is, die zich goed voorbereidt op de toekomst.

In deze video stelden Jorrit en Andreas zich voor aan de leden van DNA.

20190926_dna_award.jpg

Het werd nog spannend, 26 september op de bijeenkomst van De Nederlandse Associatie. Drie genomineerden streden om de DNA talent Award: een prijs voor de meest opvallende en inspirerende vernieuwer binnen de Nederlandse verenigingen. Er was een verenigingsaward en een award voor een jonge bestuurder. 

NVR-bestuurslid Jorrit Klein Braskamp kwam heel ver. Hij was een van de drie genomineerden en werd geprezen om zijn inzet voor Agrimeter. De meeste stemmen gingen naar een andere vernieuwer: Margriet Baan van Inretail.

Wij zijn trots op deze 'runner-up' positie van Jorrit. Het laat zien dat de NVR een ondernemende vereniging is, die zich goed voorbereidt op de toekomst.

In deze video stelden Jorrit en Andreas zich voor aan de leden van DNA.

Sluiten