Rentmeester NVR Jorrit Klein Braskamp genomineerd voor DNA Award

Nieuws

donderdag 19 september 2019

Rentmeester NVR Jorrit Klein Braskamp genomineerd voor DNA Award

We zijn trots op de nominatie van NVR-bestuurslid Jorrit Klein Braskamp voor de de DNA Awards 2019. De Nederlandse Associatie (DNA) selecteerde Jorrit als één van de drie finalisten voor de award ‘Talenten’. De jury schrijft in haar rapport waarom: “Jorrit Klein Braskamp neemt als bestuurder leden mee naar de toekomst. Knap om leden zover te krijgen dat ze informatie gaan delen. Jorrit is als bestuurslid trekker van het project Agrimeter.”

jorrit klein braskamp 9497.jpg

We zijn trots op de nominatie van NVR-bestuurslid Jorrit Klein Braskamp voor de de DNA Awards 2019. De Nederlandse Associatie (DNA) selecteerde Jorrit als één van de drie finalisten voor de award ‘Talenten’. De jury schrijft in haar rapport waarom: “Jorrit Klein Braskamp neemt als bestuurder leden mee naar de toekomst. Knap om leden zover te krijgen dat ze informatie gaan delen. Jorrit is als bestuurslid trekker van het project Agrimeter.”

 

De Nederlandse Associatie kent onderscheidingen toe aan de vereniging en het jonge talent die laten zien ‘toekomstproof’ bezig te zijn. Uit de inzendingen bleek dat verenigingen maar weinig jongeren in hun teams hebben. De NVR heeft dat wel en Jorrit heeft anderen binnen de NVR enthousiast gemaakt voor Agrimeter. Andreas Dijkhuis zei daarover eerder in tijdschrift VM: “De blik van millennials op data en hoe je daarmee iets kan doen, is echt anders. Dat haal je de vereniging binnen en je maakt de vereniging relevant.”

 

Andere genomineerden voor de DNA Award Talent zijn Margriet Baan van Inretail en Eelco Sintnicolaas van de AtletiekUnie. 26 September wordt de winnaar gekozen op het DNA jaarcongres.

Sluiten