Welke onderwerpen op de NVR-cursustweedaagse?

Nieuws

donderdag 12 september 2019

Welke onderwerpen op de NVR-cursustweedaagse?

Volgende week start de Commissie Opleiding (CO) met het samenstellen van het programma van de NVR-cursustweedaagse 2020. We bieden graag weer een interessant en actueel programma aan en zijn daarom benieuwd naar: over welke onderwerpen volg je graag een training? Mail je wensen voor dinsdag 17 september naar Anita de Moed ademoed@rentmeesternvr.nl. De CO volgt de wensen graag op, maar kan niet beloven aan alle wensen tegemoet te komen.

> Noteer alvast: de NVR-cursustweedaagse 2020 is op donderdag 19 en vrijdag 20 maart.

20190912 ctd zaal.jpg

Volgende week start de Commissie Opleiding (CO) met het samenstellen van het programma van de NVR-cursustweedaagse 2020. We bieden graag weer een interessant en actueel programma aan en zijn daarom benieuwd naar: over welke onderwerpen volg je graag een training? Mail je wensen voor dinsdag 17 september naar Anita de Moed ademoed@rentmeesternvr.nl. De CO volgt de wensen graag op, maar kan niet beloven aan alle wensen tegemoet te komen.

> Noteer alvast: de NVR-cursustweedaagse 2020 is op donderdag 19 en vrijdag 20 maart.

Sluiten