Agrimeter gelanceerd!

Nieuws

donderdag 15 augustus 2019

Agrimeter gelanceerd!

Dé agrarische vastgoeddatabase van Nederland Agrimeter is officieel beschikbaar.

Het systeem ontwikkeld door de NVR en Vastgoedpro biedt agrarische vastgoedprofessionals eigen referentieobjecten die tevens door het kantoor zelf verder kunnen worden verrijkt. Agrimeter werkt hiervoor samen met o.a. het Kadaster, Cyclomedia, Planviewer en Ortec. Het systeem wordt in de komende maanden verder uitgebouwd op basis van de wensen en behoeften van de agrarische makelaars, taxateurs en rentmeesters van de NVR en Vastgoedpro.

Alle gebruikers met een voorinschrijving hebben vandaag hun inloggegevens ontvangen. Heeft u nog geen account? U kunt deze direct aanvragen via https://www.agrimeter.nl/prijzen-aanmelden/.

agrimeter_gelanceerd-small.jpg

Dé agrarische vastgoeddatabase van Nederland Agrimeter is officieel beschikbaar.

Het systeem ontwikkeld door de NVR en Vastgoedpro biedt agrarische vastgoedprofessionals eigen referentieobjecten die tevens door het kantoor zelf verder kunnen worden verrijkt. Agrimeter werkt hiervoor samen met o.a. het Kadaster, Cyclomedia, Planviewer en Ortec. Het systeem wordt in de komende maanden verder uitgebouwd op basis van de wensen en behoeften van de agrarische makelaars, taxateurs en rentmeesters van de NVR en Vastgoedpro.

Alle gebruikers met een voorinschrijving hebben vandaag hun inloggegevens ontvangen. Heeft u nog geen account? U kunt deze direct aanvragen via https://www.agrimeter.nl/prijzen-aanmelden/.

Sluiten