Delen = Vermenigvuldigen

Nieuws

donderdag 25 juli 2019

Delen = Vermenigvuldigen

Binnen Agrimeter is een module opgeleverd die gebruikers de mogelijkheid geeft hun dossiers selectief te delen met andere gebruikers. Het systeem Agrimeter voorziet in het vastleggen en opbouwen van dossiers rondom agrarische referentieobjecten.

In de praktijk werken agrarische makelaars, taxateurs en rentmeesters regelmatig intensief met elkaar samen. Daarbij staat het delen van referentiedata centraal. Het onderhouden, delen en aanvullen van deze gedeelde dossiers is echter in de praktijk erg lastig. Agrimeter geeft de mogelijkheid om onderling dossiers te delen. Aanvullingen in een eigen dossier zijn daarmee direct beschikbaar voor de samenwerkingspartners. Hierdoor kan nog efficiënter worden gewerkt en beschikken alle samenwerkende partners gegarandeerd over de actuele data.

Het systeem Agrimeter is gezamenlijk ontwikkeld door de NVR en Vastgoedpro en is vanaf 12 augustus via een abonnement beschikbaar. Voorinschrijven met korting is mogelijk via https://www.agrimeter.nl/prijzen-aanmelden/

agrimeter_delen_is_vermenigvuldigen.jpg

Binnen Agrimeter is een module opgeleverd die gebruikers de mogelijkheid geeft hun dossiers selectief te delen met andere gebruikers. Het systeem Agrimeter voorziet in het vastleggen en opbouwen van dossiers rondom agrarische referentieobjecten.

In de praktijk werken agrarische makelaars, taxateurs en rentmeesters regelmatig intensief met elkaar samen. Daarbij staat het delen van referentiedata centraal. Het onderhouden, delen en aanvullen van deze gedeelde dossiers is echter in de praktijk erg lastig. Agrimeter geeft de mogelijkheid om onderling dossiers te delen. Aanvullingen in een eigen dossier zijn daarmee direct beschikbaar voor de samenwerkingspartners. Hierdoor kan nog efficiënter worden gewerkt en beschikken alle samenwerkende partners gegarandeerd over de actuele data.

Het systeem Agrimeter is gezamenlijk ontwikkeld door de NVR en Vastgoedpro en is vanaf 12 augustus via een abonnement beschikbaar. Voorinschrijven met korting is mogelijk via https://www.agrimeter.nl/prijzen-aanmelden/

Sluiten