Cyclomedia geïntegreerd in Agrimeter

Nieuws

donderdag 18 juli 2019

Cyclomedia geïntegreerd in Agrimeter

Wageningen - Lelystad 18 juli 2019 - Het product Smartstreet van Cyclomedia media wordt via Agrimeter beschikbaar gesteld aan alle gebruikers van het systeem. Smartstreet is een tool waarbij ieder object in Nederland visueel 

logo_agrimeter.png

Wageningen - Lelystad 18 juli 2019 - Het product Smartstreet van Cyclomedia media wordt via Agrimeter beschikbaar gesteld aan alle gebruikers van het systeem. Smartstreet is een tool waarbij ieder object in Nederland visueel geïnspecteerd kan worden door middel van hoge resolutie foto’s. Daarbij kan het object van boven, opzij en rondom worden bekeken. Ook kan er digitaal gemeten worden tot op 10 cm nauwkeurig. De tool is uitermate geschikt voor professionals die agrarisch vastgoed waarderen. Doordat een goede beoordeling vooraf plaatsvindt, komt de makelaar, taxateur of rentmeester beter voorbereid ter plaatse. Dat komt ten goede aan de doorlooptijd en kwaliteit van de opname.

Het systeem Agrimeter is gezamenlijk ontwikkeld door de NVR en Vastgoedpro en is vanaf 12 augustus live beschikbaar. Inschrijven op een abonnement met korting is vooraf mogelijk via https://www.agrimeter.nl/prijzen-aanmelden/

Sluiten