Samenwerking Agrimeter en Kadaster definitief

Nieuws

maandag 15 juli 2019

Samenwerking Agrimeter en Kadaster definitief

Wageningen - Lelystad 15 juli 2019 - Agrimeter en het Kadaster hebben overeenstemming bereikt over de levering van de agrarische Kadasterdata. Als eerste in Nederland krijgt Agrimeter de beschikking over de agrarische koopsommen in de vorm van indicatieve koopsommen. Hiermee hebben de gebruikers van het systeem direct inzicht in welke koopsomklasse een transactie valt. Doordat vooraf zichtbaar is in welke range de koopsom valt, wordt onnodig opvragen van koopsommen voorkomen. Dit bespaart tijd en kosten.

Het systeem Agrimeter is gezamenlijk ontwikkeld door de NVR en Vastgoedpro en is beschikbaar vanaf 12 augustus via een persoonlijke login. Voorinschrijven met korting is mogelijk via https://www.agrimeter.nl/prijzen-aanmelden/

Wageningen - Lelystad 15 juli 2019 - Agrimeter en het Kadaster hebben overeenstemming bereikt over de levering van de agrarische Kadasterdata. Als eerste in Nederland krijgt Agrimeter de beschikking over de agrarische koopsommen in de vorm van indicatieve koopsommen. Hiermee hebben de gebruikers van het systeem direct inzicht in welke koopsomklasse een transactie valt. Doordat vooraf zichtbaar is in welke range de koopsom valt, wordt onnodig opvragen van koopsommen voorkomen. Dit bespaart tijd en kosten.

Het systeem Agrimeter is gezamenlijk ontwikkeld door de NVR en Vastgoedpro en is beschikbaar vanaf 12 augustus via een persoonlijke login. Voorinschrijven met korting is mogelijk via https://www.agrimeter.nl/prijzen-aanmelden/

Sluiten