In contact met scholieren of studenten? Deel dan onze folder uit!

Nieuws

maandag 8 juli 2019

In contact met scholieren of studenten? Deel dan onze folder uit!

Er is meer dan voldoende werk voor rentmeesters. Om het vak meer bekendheid te geven onder jongeren, heeft de NVR een speciale jongerenfolder beschikbaar. Jonge NVR-leden en een student vertellen enthousiast over hun beroep en studie.

Geeft u een gastcollege bij een vastgoedopleiding? Vertelt u op de school van uw zoon of dochter over uw werk? Of ontmoet u op andere plekken scholieren of studenten? Vraag dan een pakketje folders aan om uit te delen.

Vraag onze papieren folder aan door een mail te sturen naar info@rentmeesternvr.nl

Er is meer dan voldoende werk voor rentmeesters. Om het vak meer bekendheid te geven onder jongeren, heeft de NVR een speciale jongerenfolder beschikbaar. Jonge NVR-leden en een student vertellen enthousiast over hun beroep en studie.

Geeft u een gastcollege bij een vastgoedopleiding? Vertelt u op de school van uw zoon of dochter over uw werk? Of ontmoet u op andere plekken scholieren of studenten? Vraag dan een pakketje folders aan om uit te delen.


Vraag onze papieren folder aan door een mail te sturen naar info@rentmeesternvr.nl

Sluiten