1. Actueel
  2. Nieuws

Nieuws

NVR Logo Leer hoe u de taart nog groter kunt maken

Leer hoe u de taart nog groter kunt maken

Rentmeester NVR Diana Frikkee: “Omgevingsmanagement gaat over het creëren van een win-winsituatie. Je moet eigenlijk proberen om de taart groter te maken. Ik heb voor een moeizaam project de verschillende partijen rond de tafel gekregen door letterlijk een taart mee te nemen en daar een extra stuk bij te zetten. Op die manier werd het ijs gebroken.”

Wilt u weten hoe u de taart groter kunt maken? Volg dan de training Strategisch Omgevingsmanagement die WesselinkVanZijst speciaal voor de Rentmeester NVR heeft ontwikkeld. Eerdere deelnemers hebben deze beoordeeld met een dikke 8! 

In de factsheet leest u meer over de inhoud en kosten.

Geef uw belangstelling door aan Anita de Moed, ademoed@rentmeesternvr.nl. Zodra 12 personen zich hebben aangemeld, organiseren we een nieuwe training.

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Michiel de Koe: “Eerst dacht ik: als rentmeesters zijn we toch dagelijks bezig met omgevingsmanagement? Maar deze cursus biedt verhelderend en praktisch inzicht dat we daarin nog grote stappen kunnen zetten. Een aanrader!”.

Machtelijn Tempelman: “WesselinkVanZijst is een kundig bureau voor professioneel belangenmanagement en omgevingsmanagement, dat met enthousiasme de werkterreinen waarin de Rentmeester NVR zich bevindt, verbindt met de eigen praktijkervaringen met de SOM-strategieën.”