1. Actueel
  2. Nieuws

Nieuws

NVR Logo Nieuwe kracht op het bureau: Cora Verweij

Met ingang van deze week versterkt Cora Verweij het team op het bureau van de NVR. Organisatietalent Cora is zeer ervaren en kent het werkveld. Hiervoor werkte ze bij de Federatie Particulier Grondbezit (FPG) als secretariaatsmedewerker van Gelders Particulier Grondbezit. Bij de NVR zal Cora de directeur, Andreas Dijkhuis, en de twee beleidsmedewerkers Marjon Oostrom en Anita de Moed bij hun werkzaamheden ondersteunen. Naast een goed-functionerende backoffice en algemene taken van administratieve, organisatorische en facilitaire aard is ze verantwoordelijk voor de organisatie en een goed verloop van bijeenkomsten voor leden en belangstellenden.


Cora: "Ik vind het prettig dat ik weer bij een vereniging kan werken. In een vereniging werk je immers voor en met een betrokken doelgroep. Ik kijk ernaar uit om binnenkort met de leden en het brede vakgebied van de rentmeester kennis te maken!"


Wij zijn heel verheugd met haar komst en wensen haar een fijne tijd toe bij onze organisatie. U kunt Cora bereiken op maandag, dinsdag en donderdag via cverweij@rentmeesternvr.nl.

Na vier jaar hebben wij afscheid genomen van onze medewerker financiële administratie Ingeborg van den Berg. Zij was als zzp'er werkzaam voor de NVR. Haar financiële werkzaamheden worden overgenomen door het bedrijf MOS, dat gesp‚Äčecialiseerd is in het ondersteunen van de verenigingsbranche