1. Over Rentmeesters NVR
  2. Zij-instromers

Een carrière switch naar rentmeester; een goede keus

Een succesvolle rentmeester heeft geduld, inlevingsvermogen en overzicht; eigenschappen die groeien met de jaren. Daarom kiezen veel mensen pas in de loop van hun carrière voor het rentmeesterschap. Wil je ook meewerken aan boeiende vraagstukken die onze leefomgeving bepalen? Overweeg dan een carrière als rentmeester.

 

Hoe word je rentmeester?

Voor een opleiding tot Rentmeester NVR kun je terecht bij NCOI of OTS InterStudie. Heb je vragen over deze opleidingen, stel ze gerust aan het Bureau NVR.

 

Wat is je toekomstperspectief?

Er is de komende tijd veel werk aan de winkel: circulaire landbouw, duurzame energie, waterveiligheid en woningbouw vragen allemaal om ruimte. Er is daarom dringend behoefte aan vindingrijke, betrouwbare professionals die deze opgaven in goede banen kunnen leiden. Een specialisatie in de rentmeesterij staat garant voor een uitdagende carrière met talloze mogelijkheden.

 

Oriëntatie bij de NVR

Ben je bezig zich bij te scholen tot rentmeester of denk je daarover? Meld je alvast aan bij de NVR voor een oriëntatie op de NVR en het lidmaatschap en ontvang:

  • ons jaarlijkse magazine
  • onze nieuwsbrief met de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vak
  • uitnodigingen voor netwerk- en kennisbijeenkomsten

Een oriënterend lidmaatschap bij de NVR is een uitstekende voorbereiding op een succesvolle loopbaan. Meld je gratis aan door een email te sturen met je naam en postadres naar info@rentmeesternvr.nl.