Wat is de NVR?

NVR staat voor Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Op 27 maart 1904 kwamen twaalf rentmeesters bijeen met een gemeenschappelijk doel: kwaliteitshandhaving van de beroepsgroep. Zij richtten de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters op, sinds 2005 de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Rentmeesters NVR verrichten hun werkzaamheden conform een gedragscode, waarop alle leden zijn aan te spreken. Bij de NVR staan kwaliteit, deskundigheid en integriteit hoog in het vaandel.

Lees meer over de NVR

Wat is een Rentmeester NVR?

Rentmeesters NVR zijn eigentijdse, gedegen vastgoedprofessionals die werken in de stad, in het landelijk gebied en aan de infrastructuur. Bij alle vraagstukken over onroerend goed, zoals functieverandering, beheer, taxaties, onteigening of planschades, is de inzet van de Rentmeester NVR als gespecialiseerde vastgoeddeskundige onontbeerlijk. Rentmeesters NVR zijn probleemoplossers met visie. Tot de vaardigheden van een rentmeester behoren onderhandelen, beheren, taxeren, organiseren en coördineren. Rentmeesters NVR werken voor particulieren, overheden, terreinbeheerders en bedrijven. 

Zoek een Rentmeester NVR

Actueel

Lynx Admin
/ Categorieën: Alle

NVR-ledenvoordeel: online applicatie AgriTax

Leden van de NVR ontvangen 20% korting op de reguliere abonnementstarieven op het gebruik van AgriTax.

AgriTax, een initiatief van Wiberg Taxaties, ondersteunt de taxateur bij zijn taxatieproces van agrarische grond. De applicatie levert gescreende marktgegevens en referentiewaarden voor heel Nederland. Deze data zijn zeer geschikt voor de validatie en zorgvuldige onderbouwing van taxaties.

Deze waarderingsapplicatie bestaat sinds 2014 en wordt gebruikt door rentmeesters, taxateurs, overheden en particulieren.  Meer informatie over de tool en de korting voor leden van de NVR vindt u op het ledengedeelte van onze website. Log eerst in en
klik dan op deze link.

Previous Article Folder voor scholieren en studenten bij bureau op te vragen
Next Article NVR-ledenvoordeel: Engelse vertaling ROZ-model Bankgarantie 2018
Print
275 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Publicaties