Wat is de NVR?

NVR staat voor Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Op 27 maart 1904 kwamen twaalf rentmeesters bijeen met een gemeenschappelijk doel: kwaliteitshandhaving van de beroepsgroep. Zij richtten de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters op, sinds 2005 de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Rentmeesters NVR verrichten hun werkzaamheden conform een gedragscode, waarop alle leden zijn aan te spreken. Bij de NVR staan kwaliteit, deskundigheid en integriteit hoog in het vaandel.

Lees meer over de NVR

Wat is een Rentmeester NVR?

Rentmeesters NVR zijn eigentijdse, gedegen vastgoedprofessionals die werken in de stad, in het landelijk gebied en aan de infrastructuur. Bij alle vraagstukken over onroerend goed, zoals functieverandering, beheer, taxaties, onteigening of planschades, is de inzet van de Rentmeester NVR als gespecialiseerde vastgoeddeskundige onontbeerlijk. Rentmeesters NVR zijn probleemoplossers met visie. Tot de vaardigheden van een rentmeester behoren onderhandelen, beheren, taxeren, organiseren en coördineren. Rentmeesters NVR werken voor particulieren, overheden, terreinbeheerders en bedrijven. 

Zoek een Rentmeester NVR

Actueel

Lynx Admin
/ Categorieën: Alle

NVR-ledenvoordeel: Engelse vertaling ROZ-model Bankgarantie 2018

Leden van de NVR mogen de Engelse vertaling van het recent uitgebrachte ROZ-model Bankgarantie 2018 kosteloos gebruiken.

Het nieuwe model vindt u op het ledengedeelte van onze website. Log eerst in en
klik dan op deze link

Op het gebruik van deze vertaling zijn de
Algemene Voorwaarden ROZ van toepassing.

Previous Article NVR-ledenvoordeel: online applicatie AgriTax
Next Article Tip: abonneer u op de nieuwsbrief 'Oog op de omgevingswet'
Print
336 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Publicaties