Wat is de NVR?

NVR staat voor Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Op 27 maart 1904 kwamen twaalf rentmeesters bijeen met een gemeenschappelijk doel: kwaliteitshandhaving van de beroepsgroep. Zij richtten de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters op, sinds 2005 de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Rentmeesters NVR verrichten hun werkzaamheden conform een gedragscode, waarop alle leden zijn aan te spreken. Bij de NVR staan kwaliteit, deskundigheid en integriteit hoog in het vaandel.

Lees meer over de NVR

Wat is een Rentmeester NVR?

Rentmeesters NVR zijn eigentijdse, gedegen vastgoedprofessionals die werken in de stad, in het landelijk gebied en aan de infrastructuur. Bij alle vraagstukken over onroerend goed, zoals functieverandering, beheer, taxaties, onteigening of planschades, is de inzet van de Rentmeester NVR als gespecialiseerde vastgoeddeskundige onontbeerlijk. Rentmeesters NVR zijn probleemoplossers met visie. Tot de vaardigheden van een rentmeester behoren onderhandelen, beheren, taxeren, organiseren en coördineren. Rentmeesters NVR werken voor particulieren, overheden, terreinbeheerders en bedrijven. 

Zoek een Rentmeester NVR

Actueel

Categorieën: Alle

Folder voor scholieren en studenten bij bureau op te vragen

De aanwas van nieuwe rentmeesters is belangrijk. Er dreigt een tekort. Maar elk nadeel heeft z´n voordeel: de opleiding tot rentmeesters biedt scholieren en studenten een garantie op een baan en dat maakt de rentmeesterij aantrekkelijk.

Om scholieren en studenten te interesseren is er een folder gemaakt. Jonge rentmeesters Doede Kooistra en Hilda Duiven staan erin, en ook rentmeester in spé Tein de Frel. De folder delen we uit bij presentaties op scholen en vervolgopleidingen en verspreiden we via studieadviseurs.

Bent u wel eens in contact met jonge rentmeesters, vraag dan de folder op bij het bureau van de NVR via een e-mail naar
info@rentmeesternvr.nl of deel de online versie van de jongerenfolder.

Please login or register to post comments.

Publicaties