1. Actueel
  2. Corona

Corona

Op deze pagina vind je up-to-date informatie over noodmaatregelen en protocollen die van belang kunnen zijn voor Rentmeesters NVR in deze tijd van corona.

Let op:  ondergenoemde websites bevatten slechts algemene instructies. Om het rentmeestervak in deze tijd zo goed mogelijk te kunnen vervullen, zouden we graag van de leden vernemen én onderling delen hoe jullie invulling geven aan (veilig) werken in deze periode.  We zijn vooral op zoek naar manieren om op afstand een vertrouwensrelatie op te kunnen bouwen met de verschillende partijen. Stuur je aanpak naar info@rentmeesternvr.nl, dan delen we jouw input graag op deze pagina. 

 

 Overzicht noodmaatregelen & protocollen van de overheid

Hieronder vind je enige links met protocollen en maatregelen die je kunnen helpen om (gezond) te blijven werken in deze coronatijd. 

Rijksoverheid/covid19_algemeen

  >  Rijksoverheid/ondernemers_bedrijven

      >  >  Rijksoverheid/financiele_regelingen

             >  >  >  Rijksoverheid/landbouw_tuinbouw_visserij

 

 Actuele websites van overige partijen 

Handreiking Zakelijke dienstverlening Makelaars en Taxateurs. Versie 3.0 d.d. 20 januari 2021.

Kluwer coronadossier. Dit omvangrijke dossier wordt dagelijks bijgewerkt.

VNO-NCW. Standpunten.

KvK. Overzicht.

MKB Nederland. Overzicht.

Accountancy van morgen. Overzicht.

Metafoor R.O. . Whitepaper grondexploitaties - impact coronavirus-  (pdf).

 

  UPDATE Bereikbaarheid Bureau NVR

(publicatie 5 oktober 2020)

Volgens de richtlijnen van de overheid zijn de medewerkers van Bureau NVR tot nadere berichtgeving niet op kantoor.  Wij werken vanuit huis, maar zijn gewoon bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via ons telefoonnummer 0317 - 415030.  Je kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken via info@rentmeesternvr.nl of via de directe e-mailadressen die bij je bekend zijn.

 

 Bereikbaarheid Bureau NVR

(update 31 augustus 2020)

Na de afgelopen lockdown en de daaropvolgende zomerperiode werkt het bureau vanaf nu tot nadere kennisgeving in aangepaste vorm op kantoor. Dit betekent dat wij deels thuis en deels op kantoor werken, steeds in een wisselende samenstelling van maximaal 3 personen op kantoor. Daarnaast ontmoeten wij elkaar regelmatig voor een gezamenlijk overleg met het gehele bureau. 

We zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via ons telefoonnummer 0317 - 415030.  Je kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken via info@rentmeesternvr.nl of via de directe e-mailadressen die bij je bekend zijn.

 

 Resultaten enquête onder leden NVR in coronatijd

(publicatie 12 mei 2020)

Klik hier voor de resultaten (eerst inloggen)

 

 Bericht van de voorzitter NVR

(publicatie 7 april 2020)

Klik hier voor het bericht van Handert Scheffer aan de leden in coronatijd.

 

 Bereikbaarheid Bureau NVR

(publicatie 7 april 2020)

Na de lockdown en de daaropvolgende zomerperiode werkt het bureau vanaf nu tot nadere kennisgeving in aangepaste vorm op kantoor. Dit betekent dat wij deels thuis en deels op kantoor werken, steeds in een wisselende samenstelling van maximaal 3 personen. Daarnaast ontmoeten wij elkaar regelmatig voor een gezamenlijk overleg met het gehele bureau. 

We zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via ons telefoonummer 0317 - 415030.  Je kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken via info@rentmeesternvr.nl of via de directe e-mailadressen die bij je bekend zijn.

 

(publicatie 7 april 2020)

Volgens de richtlijnen van de overheid zijn de medewerkers van Bureau NVR tot nadere berichtgeving niet op kantoor. Zij werken vanuit huis en zijn per e-mail bereikbaar via info@rentmeesternvr.nl of via de directe e-mailadressen die bij je bekend zijn.