Over Netwerkbijeenkomst De Gebiedsgerichte aanpak integraal aangepakt

Activiteiten

Netwerkbijeenkomst De Gebiedsgerichte aanpak integraal aangepakt

Aanmelden kan tot 24 mei via dit aanmeldingsformulier.

De VASN (Vereniging Agrarisch Specialisten in het Notariaat), de VvARA (Vereniging Agrarisch Recht Advocaten), VLB (Vereniging van Accountants- en Belastingadviesbureaus) en de NVR organiseren een netwerkbijeenkomst met als thema 

DE GEBIEDSGERICHTE AANPAK INTEGRAAL AANGEPAKT

Landelijk & Provinciaal

Zakelijk & Juridisch

Sociaal-emotioneel

 

Sinds de stikstofcrisis staat de transitie van het landelijk gebied hoog op de agenda in Den Haag en in de provincies. In de agrarische sector gaat het over piekbelasters en onteigening voor natuur, maar het gaat ook over het stilleggen van bouw- en infraprojecten; alles heeft met elkaar te maken. Omdat elk gebied in Nederland anders is, vraagt deze impasse om een aanpak, die passend is voor de specifieke omstandigheden van dat gebied: de Gebiedsgerichte Aanpak.

Deze middag zoomen we vanuit het landelijk, via het provinciaal naar het bedrijfsniveau hierop in. Er is niet alleen aandacht voor de planologische, zakelijke en juridische aspecten, maar ook voor de sociaal-emotionele. Want voor het welslagen van de transitie van het landelijk gebied is een integrale aanpak essentieel.

Graag nodigen wij leden van onze verenigingen VASN, NVR, VLB en VvARA uit voor een interessante, leerzame en gezellige middag. We starten met een inlooplunch en sluiten af met een borrel. Zo is er weer volop gelegenheid om leden van de andere verenigingen, die net als u dagelijks werkzaam zijn in het agrarisch recht, te ontmoeten.

De Netwerkbijeenkomst start om 12.30 uur met een inlooplunch. En wordt om 16.45 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Locatie             : Fletcher Hotel De Wageningsche Berg te Wageningen

Kosten             : € 275 excl. btw

Studiepunten    : NVR/VvARA/VASN/VLB 3 studiepunten

Locatie              : Fletcher Hotel De Wageningsche Berg te Wageningen.

Aanmelden voor deze Netwerkbijeenkomst kan door dit aanmeldingsformulier ingevuld te mailen naar: Netwerk.Agr.Recht@gmail.com.

Programma van Netwerkbijeenkomst De Gebiedsgerichte aanpak integraal aangepakt

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten