Banner
   

Toelating & opleiding

Om te worden toegelaten als aspirant lid dient de kandidaat in het bezit te zijn van een hbo-diploma en te voldoen aan de opleidingseisen van de NVR. Deze opleidingseisen bestaan uit:

  • Basistheorie VastgoedCert
  • Aanvullende theorie Landelijk Vastgoed van VastgoedCert
  • Aanvullende theorie Rentmeester
  • Module Rentmeesterspraktijk

Meer informatie leest u in Opleidingseisen NVR (zie onderstaand).
Verder dienen kandidaten ten minste 50% van hun werkweek  -met een minimum van 16 uur-  te besteden aan rentmeesterswerkzaamheden.

 Opleidingseisen NVR

De in de opleidingseisen genoemde onderdelen zijn te volgen bij:
OTS InterStudie - Basistheorie VastgoedCert, Aanvullende theorie Landelijk Vastgoed van VastgoedCert, Aanvullende theorie Rentmeester, Module Rentmeesterspraktijk.
Hogeschool Van Hall Larenstein: De opleiding Landelijk Vastgoed komt inhoudelijk overeen met de Aanvullende theorie Landelijk Vastgoed van VastgoedCert, de Aanvullende theorie Rentmeester en de onderdelen Onderhandelingsvaardigheden en Juridische procesvaardigheden uit de Module Rentmeesterspraktijk. De andere onderdelen uit de Module rentmeesterspraktijk zijn opgenomen in de cursus Module Rentmeesterspraktijk, scriptie.
Reed Business Opleidingen start op 23 oktober 2012 met de Rentmeestersopleiding, als vervolgstudie op de opleiding Grondverwerving en Schadevergoedingen. Na het afronden van deze rentmeestersopleiding voldoet men aan de opleidingseisen NVR.

Kijk voor meer informatie over genoemde cursussen op de websites van deze onderwijsinstellingen.

Bodegraven

Copyright 2014 Nederlandse Vereniging van Rentmeesters GebruiksovereenkomstSitemap Website by:XCESS